Onderwijscatering

Wij staan voor een verantwoorde en betaalbare voeding op uw onderwijsinstelling. Wij beschikken over een breed assortiment waarbij uw leerlingen bewust zijn wat ze eten en drinken. Samen met u voelen wij ons verantwoordelijk voor hun eetpatroon en kiezen daarom voor gevarieerde voeding. Een saucijzenbroodje op zijn tijd kan geen kwaad als daar tegenover een gezond broodje staat. Een gezonde balans tussen prijs en kwaliteit is hierbij ons uitgangspunt.

Ontzorgen
Omdat vandaag de dag de druk op onderwijsinstellingen groot is, willen wij u graag zoveel mogelijk zorgen met betrekking tot catering uit handen nemen. Door strenge hygiƫneregels (HACCP), strikte veiligheid, een overzichtelijk kostenoverzicht en natuurlijk flexibiliteit aan onze kant zorgen wij dat uw organisatie zo min mogelijk wordt belast.

Onze visie
De kantine van nu is meer dan een plek waar uw leerlingen enkel consumeren. De kantine heeft een sociale functie waarbij leerlingen zich op hun gemak voelen en met plezier naar toe gaan. Een plek waar zonder stress de laatste hand gelegd kan worden aan een belangrijke huiswerkopdracht, het voorbereiden van een schoolonderzoek of een overleg voor een gezamenlijke opdracht. Als daar een heerlijk kopje koffie of een gezonde snack bij hoort, zijn wij natuurlijk graag van dienst!