Onze werkwijze

Vice Versa Onderwijscatering richt zich op het bieden van een totaaloplossing voor de catering voor uw onderwijsinstelling. Door onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring nemen wij u alle zorgen met betrekking tot catering uit handen. Vice Versa Onderwijscatering is sinds jaar en dag actief bij diverse onderwijsinstellingen in de regio Noord-Holland, Friesland, Groningen en Drenthe variƫrend van middelbare scholen tot het beroepsonderwijs.

Onze aanpak
Samen met u stelt Vice Versa Onderwijscatering een aanpak op waarbij uw leerling centraal staat. Wij beschikken over een brede kennis en ervaring om een gezonde en verantwoorde catering te verzorgen op maat gemaakt voor uw leerlingen. Dit betekent dat de catering ook aansluit bij de culturele achtergrond en het bestedingsruimte van uw leerling omdat een leerling op een ROC een ander budget heeft dan een leerling op een middelbare school.

Voorlichting
Middels communicatie-uitingen draagt Vice Versa Onderwijscatering in uw onderwijsinstelling bij aan voorlichting over een gezonde en verantwoorde voeding. Uiteraard staat kwaliteitsbewaking en tevredenheidrapportages hierbij ook centraal zodat de catering blijft voldoen aan de wensen en eisen van uw leerlingen.

Vice Versa Onderwijscatering biedt voor u een totaaloplossing van het leveren van personeel zoals koks voor uw kantine via automaten als aanvulling op verkoop via de counter tot het beheersen van de afvalstromen.